Egg bites med spinat, oksespegepølse og gilleleje signaturbrød, hertil økologisk smør og ost fra Thise samt marmelade serveret med et rundstykke og en kanelsnurre fra Bæchs.
Tapasplatte med salami, chorizo, lomo, gouda og Arla Unika ost hertil oliven, soltørret tomat, cornichoner og cremet pesto med peberfrugt. Serveret med kuvertbrød og økologisk smør samt en romkugle fra Baks til dessert.
Rugbrødsplatte med kartoffelsalat vendt i hjemmelavet bearnaisecreme, velfærdskyllingefrikadeller og dyrlægens natmad, hertil Gilleleje signaturbrød og økologisk smør samt en romkugle fra Baks til dessert.
Te bolle med økologisk smør, marmelade og nutella hertil gulerødder, økologisk yoghurt og til dessert amerikanske pandekager.
Byg selv burger med brioche bolle, oksebøf, salat, tomat og agurk hertil Thise ost, Heinz ketchup og Hellmanns mayonaise samt brownie til dessert.
Pasta bolognese med revet ost hertil gulerødder og Heinz ketchup samt brownie til dessert.
Veganske æg serveret med et rundtstykke med smør fra Flora og ost fra Violife hertil yoghurt fra Alpro og en kakao muffin til kaffen.
Hjemmelavet indisk dahl lavet på røde linser serveret med tortilla chips og til dessert en vegansk trøffel fra Banana Copenhagen.
Hjemmelavet chili sin carne lavet på bønner, løg, hakket tomat og rød peber på en bund af ris hertil tortilla chips og til dessert en vegansk trøffel fra Banana Copenhagen.
Rundstykke med smør fra Flora, marmelade og nutella hertil jordbær yoghurt fra Alpro, gulerødder samt pandekager til dessert.
Rugbrødsplatte med rösti, veggi balls, veggie pålæg hertil rugbrød og smør fra Flora. Serveret med salat, cherrytomater og gulerødder samt en muffin til dessert.
Vegansk pasta bolognese serveret med gulerødder og Heinz ketchup samt en muffin til dessert.
Brug 'Ctrl+C' til at kopiere dette link. Forkortet link: